تماشای ویدیوی زنده در Periscope   

چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷
  • 303 views
  • 0

 

تماشای ویدیوی زنده در Periscope

 

Periscope  یک برنامه ی ساده برای آیفون است که متعلق به Twitter می باشد و به شما امکان مشاهده ی ویدئو های زنده را می دهد. هم مردم می توانند ویدئو های شما را به صورت زنده مشاهده کنند, نظر بدهند و برای شما قلب بفرستند. این قلب ها شبیه به ‘like’ هستند و به این معناست که مردم از دیدن ویدئوی شما لذت برده اند. با استفاده از این برنامه شما می توانید به نقاط مختلف جهان سفر کنید بدون اینکه از خانه ی خود بیرون بروید! افراد دیگر هم چنین می توانند ویدئو های شما را مشاهده کنند و لذت ببرند.

Periscope

مراحل :

1. فردی را انتخاب کنید که می خواهید ویدئوی آن را مشاهده کنید. از لیست افرادی که ویدئوی زنده پخش می کنند, روی نام فرد مورد نظر ضربه بزنید. پرچم “Live” کنار ویدئویی که در حال پخش است نمایش داده خواهد شد.

لیست  Global List را مشاهده کنید. اگر در حال حاضر کسی ویدئوی زنده پخش نمی کند, می توانید  روی گزینه ی “View Global List” ضربه بزنید. هم چنین می توانید روی آیکون کره ی زمین از پایین صفحه ضربه بزنید. لیستی از همه ی افرادی که در حال پخش ویدئوی زنده هستند را مشاهده خواهید کرد. برای مشاهده ی موارد دلخواه به بالا و پایین لیست بروید. روی ویدئویی که می خواهید مشاهده کنید, ضربه بزنید.

2. پیام ها را بخوانید. همه ی افرادی که ویدئو را تماشا می کنند می توانند نظر بدهند و این پیام ها برای همه قابل مشاهده خواهد بود. این پیام ها در گوشه ی سمت چپ صفحه نمایش داده می شوند و بالا می روند.

یک پیام ارسال کنید. شما می توانید وارد گفت و گو شوید و پیام ارسال کنید. روی فیلد متنی پایین صفحه ضربه بزنید. پیام خود را تایپ کنید, سپس روی دکمه ی Send ضربه بزنید.

پیام شما در قسمت پیام های ویدئو نمایش داده می شود.

3. افرادی که ویدیو را دوست دارند, می توانند با ضربه زدن در هر نقطه از ویدیو علاقه ی خود را نشان دهند. با هر ضربه یک قلب به قلب های سمت راست ویدئو اضافه می شود.

قلب بفرستید. شما می توانید با ضربه زدن در هر نقطه از صفحه، یک قلب ارسال کنید. قلب هایی که شما ارسال می کنید به رنگ سبز هستند، در حالی که قلب های دیگران با رنگ قرمز نمایش داده می شوند.

4. ویدئو ببینید. اگر می خواهید در سکوت فقط ویدئو ببینید, می توانید مرحله ی 2 و 3 را انجام ندهید. ویدئو تا زمانی که ارتباط شما متصل است و فرد به فیلم گرفتن ادامه می دهد, پخش خواهد شد.

5. خارج شوید. از گوشه ی سمت راست صفحه روی دکمه ی “X” ضربه بزنید. به لیست Global List و یا صفحه ی اصلی برنامه منتقل می شوید.

 

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 752
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام