چگونه تاریخچه  Google Location را غیر فعال کنیم؟

یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • 682 views
  • 0
آپديت
چگونه تاریخچه  Google Location را غیر فعال کنیم؟

  چگونه تاریخچه  Google Location را غیر فعال کنیم؟ هنگامی که از Google Search و Google Maps استفاده می کنید, گوگل اطلاعات موقعیت مکانی شما را ذخیره می کند. این ویژگی گوگل به این دلیل می باشد که هنگام جستجو بتواند بهترین نتیجه را با توجه به موقعیت مکانی شما نمایش دهد.   مراحل غیر فعال سازی تاریخچه ی Google Location به صفحه ی کنترل Google Activity بروید. صفحه ی myaccount.google.com/activitycontrols را باز کنید و وارد حساب کاربری خود شوید. به بخش “Location History” بروید. شما می توانید این بخش را زیر Web & App Activity مشاهده کنید. تاریخچه Google Location را خاموش کنید. دکمه ی خاموش / روشن کنار گزینه ی Location History را فشار دهید. یک صفحه ی جدید برای شما باز خواهد شد. تغییرات خود را تأیید کنید. از پایین صفحه روی دکمه ی PAUSE کلیک کنید. پایان ! توجه داشته باشید که با این کار موقعیت های مکانی قبلی شما حذف نخواهد شد. شما می توانید اطلاعات موقعیت مکانی خود را از تنظیمات Google maps حذف کنید.  

دسته بندی : ترفند گوگل
ادامه مطلب