نحوه لغو ورود شخص ثالث Allrecipes به حساب های دیگر شما

 

حذف حساب های آنلاینی که دیگر از آنها استفاده نمی کنید روش خوبی برای محافظت از اطلاعات شخصی شما است. برخی از سایت ها مانند Allrecipes به شما اجازه نمی دهند خودتان این کار را انجام دهید. برای حذف کامل حساب کاربری خود باید با تیم خدمات مشتری تماس بگیرید ، هم چنین مراحلی برای محافظت از اطلاعات شما در سایت وجود دارد.

 

 

 

مراحل :

حساب های اجتماعی

  1. دسترسی به حساب های Facebook یا Google خود را لغو کنید. Allrecipes به شما این امکان را می دهد تا وارد حساب های Facebook یا Google خود شوید ، بنابراین مهم است که دسترسی به این حساب هایی را که احتمالاً به Allrecipes داده اید ، لغو کنید.

حساب Google

  1. وارد Google شوید و به صفحه حساب خود بروید. هنگام ورود به حساب Google خود ، روی تصویر پروفایل خود در گوشه بالا صفحه کلیک کرده و سپس بر روی دکمه “My Account” که در منوی کشویی قرار دارد, کلیک کنید.

Sign-in & security

  1. روی “Sign-in & security.” کلیک کنید. سه ستون در صفحه نمایش داده می شود ، و در سمت چپ صفحه گزینه ای با عنوان “Sign in & security.” قرار دارد. برای ورود به صفحه ای که می توانید دسترسی به حساب را مدیریت کنید, روی گزینه مورد نظر کلیک کنید.

Connected apps and sites

  1. روی “Connected apps and sites.” کلیک کنید. لیستی از برنامه ها و سایت هایی که دسترسی به حساب شما دارند نمایش داده خواهد شد. برای باز کردن آن روی “Manage Apps.” کلیک کنید.

Allrecipes

  1. Allrecipes را از لیست انتخاب کنید تا حذف شود. اگر Allrecipes در لیست برنامه های متصل نمایش داده شد ، برای بازکردن اطلاعات روی آن کلیک کنید. دکمه ی “Remove.” نمایش داده می شود. روی این دکمه کلیک کنید.

گزینه Apps

  1. به صفحه برنامه های حساب Facebook خود بروید. در حالی که وارد حساب Facebook خود شده اید ، روی فلش کوچک در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و گزینه “Settings” را انتخاب کنید. بر روی “Apps” در سمت چپ منوی ظاهر شده کلیک کنید.

برنامه Allrecipes

  1. ماوس را روی برنامه Allrecipes ببرید. برنامه Allrecipes را در لیست برنامه هایی که به حساب شما دسترسی دارند پیدا کنید. برای باز کردن لیست ممکن است لازم باشد “Show all” را انتخاب کنید. ماوس خود را روی لوگو ببرید و صبر کنید تا X در کنار آن ظاهر شود.

گزینه remove

  1. برای حذف Allrecipes روی X کلیک کنید. روی X کوچکی که در سمت راست اطلاعات Allrecipes قرار دارد کلیک کنید. با این کار دسترسی Allrecipes به اطلاعات پروفایل Facebook شما لغو خواهد شد.
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 982
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام