حذف مکان های ذخیره شده در Google Maps در کامپیوتر

ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه هنگام استفاده از کامپیوتر مکان هایی که در Google Maps ذخیره کردید را حذف کنید.

 

خلاصه ی سریع :

  1. Google Maps را باز کنید.
  2. روی ≡ کلیک کنید.
  3. روی Your places کلیک کنید.
  4. روی SAVED کلیک کنید.
  5. دسته بندی را انتخاب کنید.
  6. روی محل مورد نظر کلیک کنید.
  7. روی SAVED کلیک کنید.
  8. علامت را حذف کنید.

 

مراحل :

 

  1. به آدرس https://maps.google.com بروید. اگر وارد حساب خود در Google نشده اید, از گوشه ی سمت راست صفحه روی Sign In کلیک کنید.
  2. روی منوی ≡ کلیک کنید. این علامت در گوشه ی سمت چپ صفحه قرار دارد.

گزینه Your places

  1. روی سومین گزینه, Your places , کلیک کنید. پنجره ای در سمت چپ نقشه نمایش داده خواهد شد.

گزینه favorites

  1. روی زبانه ی SAVED کلیک کنید. ای زبانه در بالای پنجره ی “Your places” قرار دارد.
  2. روی دسته ای که محل مورد نظر در آن ذخیره شده است کلیک کنید. محل مورد نظر خود را در دسته ی Favorites, Want to go یا Starred places می توانید مشاهده کنید.

مکان ذخیره شده

  1. برای حذف محل ذخیره شده روی محل کلیک کنید. نقشه زوم می شود و جزئیات محل را نمایش می دهد.

حذف مکان ذخیره شده

  1. روی آیکون SAVED کلیک کنید. این آیکون زیر نام محل قرار دارد. لیستی از دسته بندی ها برای شما باز می شود _ دسته ای که محل مورد نظر در آن ذخیره شده است علامت آبی و سفید دارد.
  2. این علامت را حذف کنید. با این کار محل ذخیره شده حذف خواهد شد.
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 734
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام