چگونه تاریخچه  Google Location را غیر فعال کنیم؟

یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • 642 views
  • 0

 

چگونه تاریخچه  Google Location را غیر فعال کنیم؟

هنگامی که از Google Search و Google Maps استفاده می کنید, گوگل اطلاعات موقعیت مکانی شما را ذخیره می کند. این ویژگی گوگل به این دلیل می باشد که هنگام جستجو بتواند بهترین نتیجه را با توجه به موقعیت مکانی شما نمایش دهد.

 

مراحل غیر فعال سازی تاریخچه ی Google Location

Google Activity controls

  1. به صفحه ی کنترل Google Activity بروید. صفحه ی myaccount.google.com/activitycontrols را باز کنید و وارد حساب کاربری خود شوید.

Location History

  1. به بخش “Location History” بروید. شما می توانید این بخش را زیر Web & App Activity مشاهده کنید.

خاموش کردن تاریخچه

  1. تاریخچه Google Location را خاموش کنید. دکمه ی خاموش / روشن کنار گزینه ی Location History را فشار دهید. یک صفحه ی جدید برای شما باز خواهد شد.

  1. تغییرات خود را تأیید کنید. از پایین صفحه روی دکمه ی PAUSE کلیک کنید.
  2. پایان !

توجه داشته باشید که با این کار موقعیت های مکانی قبلی شما حذف نخواهد شد. شما می توانید اطلاعات موقعیت مکانی خود را از تنظیمات Google maps حذف کنید.

 

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 803
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام