چگونگی بلاک کردن یک کاربر در Gmail

دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • 151 views
  • 0

 

چگونگی بلاک کردن یک کاربر در Gmail

مسدود کردن یک حساب Google می تواند به جلوگیری از دسترسی کاربر خاص به شما, از طریق Google+، Google Hangouts و Gmail کمک کند. شما می توانید کاربران را در Google+ و Google Hangouts مستقیما از حساب کاربری Google+ خود مسدود کنید هم چنین می توانید برای Gmail خود فیلتری تنظیم کنید. به این صورت پیام هایی که نمی خواهید به صورت مستقیم درون پوشه ی سطل زبانه قرار بگیرند.

 

 

مراحل تنظیم فیلتر Gmail

 

  1. به حساب Gmail خود وارد شوید.

https://mail.google.com/

 

  1. به قسمت پیام Gmail فردی که می خواهید مسدودش کنید, بروید.

گزینه Reply

  1. روی فلش جهت پایین از سمت راست گزینه ی “ Reply ” کلیک کنید.

Filter messages like this

  1. روی “ Filter messages like this ” کلیک کنید.

گزینه Create filter with this search

  1. آدرس Gmail فرد را که در فیلد “From” مشخص شده است تایید کنید, سپس روی “Create filter with this search ” کلیک کنید.

گزینه ی Delete it

  1. اقدامی که می خواهید هنگام ارسال ایمیل از این شخص انجام شود را انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر می خواهید ایمیل او مستقیما درون پوشه ی سطل زباله قرار بگیرد باید گزینه ی “ Delete it ” را انتخاب کنید.

گزینه Create filter

  1. روی “ Create filter ” کلیک کنید. اکنون هر ایمیلی که از فرد مشخص شده به شما ارسال شود, مستقیما درون پوشه ی سطل زباله قرار می گیرد.

 

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 400
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام