نحوه حذف یک مکان ذخیره شده در Yelp

پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۸
  • 117 views
  • 0

 

 

نحوه حذف یک مکان ذخیره شده در Yelp

آیا از دیدن مکان های ذخیره شده و نشده در نوار جستجوی Yelp خسته شده اید؟ در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه یک مکان ذخیره شده را در Yelp حذف کنید.

 

 

 

مراحل :

صفحه Yelp

  1. 1. از طریق مرورگر اینترنت خود به صفحه Yelp بروید.

حساب کاربری

  1. 2. وارد حساب کاربری خود شوید.

منوی کشویی Near

  1. 3. منوی کشویی “Near” را از سمت راست صفحه باز کنید.
گزینه Edit a saved location

گزینه Edit a saved location

  1. 4. روی گزینه “Edit a saved location.” کلیک کنید.

لیست مکان

  1. 5. توجه کنید که شما باید حداقل یک مکان جستجو ذخیره شده در لیست نگه دارید.

علامت X

  1. 6. روی علامت X کنار هر مکانی که می خواهید حذف کنید ، کلیک کنید.

دکمه قرمز Yes

  1. 7. روی دکمه قرمز Yes کلیک کنید.

تایید کردن

  1. 8. تغییرات اعمال شده را تایید کنید.
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 950
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام