آپديت
نحوه تغییر یا افزودن تصویر پروفایل حساب Yelp از طریق وب سایت

    نحوه تغییر یا افزودن تصویر پروفایل حساب Yelp از طریق وب سایت ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه عکس پروفایل خود را در وب سایت Yelp یا برنامه iPhone ، iPad یا Android آن تغییر دهید.       مراحل :   1. به وب سایت Yelp بروید.عبارت “yelp.com” را در مرورگر وب تایپ کنید و دکمه Enter را فشار دهید. اگر وارد حساب کاربری خود نشده اید ، روی گزینه Log In کلیک کنید. ۲. روی تصویر کوچک پروفایل خود کلیک کنید ، سپس روی “Account Settings” کلیک کنید. ۳. از سمت راست عنوان “Your Profile Picture” روی دکمه Add/Edit کلیک کنید. ۴. یک تصویر جدید برای پروفایل خود بارگذاری کنید. بر روی دکمه “Add Photos” کلیک کنید. ۵. تصویری را که می خواهید از آن استفاده کنید, انتخاب کنید و منتظر بمانید تا بارگذاری این تصویر تکمیل شود. ۶. تصویری که بارگذاری شده است را پیدا کنید. ۷. روی دکمه “Set as Primary” کلیک کنید. ۸. کادر caption را ویرایش کنید. ۹. عنوانی را (اختیاری) تایپ کنید که تصویر را به خوبی توصیف کند. ۱۰. روی دکمه “Save caption” کلیک کنید.    

دسته بندی : آموزش اینترنت
ادامه مطلب

نحوه بستن حساب Yelp

پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۸
  • 9 views
  • 0
آپديت
نحوه بستن حساب Yelp

    نحوه بستن حساب Yelp ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه حساب Yelp خود را ببندید.       مراحل : ۱. وارد حساب Yelp شوید. اگر وارد حساب Yelp خود نشده اید ، به آدرس https://www.yelp.com/ بروید و روی Log In کلیک کنید ، سپس آدرس ایمیل و رمز عبور خود را وارد کنید. ۲. هر تصویری یا اطلاعاتی را که می خواهید بلافاصله حذف شود, حذف کنید. وقتی حساب Yelp خود را ببندید ، Yelp در نهایت محتوا را حذف می کند ، اما این کار ممکن است مدتی طول بکشد. اگر می خواهید عکس ها را سریعا حذف کنید قبل از بستن حساب کاربری Yelp خود این کار را انجام دهید. برای حذف عکس ها: به صفحه business  بروید ، عکس مورد نظر را انتخاب کنید ، روی Edit و سپس Remove  کلیک کنید. ۳. صفحه Yelp Account Closure را باز کنید. در مرورگر وب خود به https://www.yelp.com/support/contact/account_closure/ بروید. با این کار فرم آنلاین باز می شود. ۴. دلیل حذف حساب خود را وارد کنید. در قسمت “Closing your user account” دلیل خود را بنویسید. ۵. روی Send کلیک کنید. این دکمه قرمز رنگ در زیر فیلد متنی قرار دارد. با انجام این […]

دسته بندی : آموزش اینترنت
ادامه مطلب

نحوه ورود به Yelp از طریق برنامه آیفون

پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۸
  • 9 views
  • 0
آپديت
نحوه ورود به Yelp از طریق برنامه آیفون

    نحوه ورود به Yelp از طریق برنامه آیفون ورود به سیستم Yelp شاید برای برخی کمی پیچیده به نظر برسد. اگر در این کار هنوز مشکل دارید این مقاله را مطالعه کنید.       مراحل : از طریق برنامه آیفون ۱. آیفون خود را روشن کرده و قفل آن را باز کنید. رمز ۴ رقمی خود را تایپ کنید. ۲. برنامه Yelp را برای iPhone از AppStore بارگیری و نصب کنید. ۳. برنامه Yelp را باز کنید. ۴. آدرس ایمیل خود را در قسمت “Email Address” تایپ کنید. ۵. در کادر ” “Password یک رمز عبور امن را وارد کنید. ۶. برای ورود به حساب خود ، روی دکمه ” Log In” ضربه بزنید.

دسته بندی : آموزش نرم افزار
ادامه مطلب

نحوه ورود به Yelp از طریق وب سایت

پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۸
  • 11 views
  • 0
آپديت
نحوه ورود به Yelp از طریق وب سایت

    نحوه ورود به Yelp از طریق وب سایت ورود به سیستم Yelp شاید برای برخی کمی پیچیده به نظر برسد. اگر در این کار هنوز مشکل دارید این مقاله را مطالعه کنید.       مراحل : ۱. مرورگر وب خود را باز کنید. ۲. به صفحه اصلی Yelp مراجعه کنید. ۳. دکمه “Log In” را از گوشه سمت راست صفحه پیدا کنید. ۴. روی دکمه ” Log In ” کلیک کنید. به صفحه ورود به Yelp منتقل می شوید. ۵. روی کادر آدرس ایمیل کلیک کنید. ۶. آدرس ایمیلی که هنگام ایجاد حساب خود وارد کرده اید ، تایپ کنید. ۷. به کادر ” Password ” بروید. ۸. یک رمز عبور امن را برای حساب خود وارد کنید. ۹. هنگامی که رمز عبور صحیح را وارد کردید, دکمه ↵ Enter را فشار دهید. ۱۰. صبر کنید تا سایت به طور کامل وارد حساب کاربری شما شود. وقتی به درستی وارد سیستم شوید ، پروفایل خود را در گوشه سمت راست صفحه مشاهده خواهید کرد.

دسته بندی : آموزش اینترنت
ادامه مطلب

نحوه حذف یک مکان ذخیره نشده در Yelp

پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۸
  • 9 views
  • 0
آپديت
نحوه حذف یک مکان ذخیره نشده در Yelp

    نحوه حذف یک مکان ذخیره نشده در Yelp آیا از دیدن مکان های ذخیره شده و نشده در نوار جستجوی Yelp خسته شده اید؟ در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه یک مکان ذخیره نشده را در Yelp حذف کنید.       مراحل : ۱. از طریق مرورگر اینترنت خود به صفحه Yelp بروید. ۲. وارد حساب کاربری خود شوید. ۳. منوی کشویی “Near” را از سمت راست صفحه باز کنید. ۴. روی گزینه “Clear recent locations” کلیک کنید. با این کار همه ی موقعیت های جستجو شده حذف خواهد شد. موقعیت های ذخیره شده در این روش حذف نخواهند شد. تغییرات اعمال شده را تایید کنید.

دسته بندی : آموزش اینترنت
ادامه مطلب

نحوه حذف یک مکان ذخیره شده در Yelp

پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۸
  • 6 views
  • 0
آپديت
نحوه حذف یک مکان ذخیره شده در Yelp

    نحوه حذف یک مکان ذخیره شده در Yelp آیا از دیدن مکان های ذخیره شده و نشده در نوار جستجوی Yelp خسته شده اید؟ در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه یک مکان ذخیره شده را در Yelp حذف کنید.       مراحل : ۱. از طریق مرورگر اینترنت خود به صفحه Yelp بروید. ۲. وارد حساب کاربری خود شوید. ۳. منوی کشویی “Near” را از سمت راست صفحه باز کنید. ۴. روی گزینه “Edit a saved location.” کلیک کنید. ۵. توجه کنید که شما باید حداقل یک مکان جستجو ذخیره شده در لیست نگه دارید. ۶. روی علامت X کنار هر مکانی که می خواهید حذف کنید ، کلیک کنید. ۷. روی دکمه قرمز Yes کلیک کنید. ۸. تغییرات اعمال شده را تایید کنید.

دسته بندی : آموزش اینترنت
ادامه مطلب

نحوه بستن حساب کاری  Yelp

پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۸
  • 11 views
  • 0
آپديت
نحوه بستن حساب کاری  Yelp

    نحوه بستن حساب کاری  Yelp ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه حساب کاری Yelp خود را ببندید.       مراحل : ۱. محدودیت های انجام این کار را بدانید. شما نمی توانید لیست کار خود را از Yelp حذف کنید. وارد حساب Yelp شوید. اگر وارد حساب Yelp خود نشده اید ، به آدرس http://www.yelp.com/support/contact/business_unclaim/ بروید . اطلاعات کاری خود را وارد کنید. نام کار خود را در فیلد “Business Name” و نام محل کار خود را در فیلد “Near” وارد کنید. ۴. حرفه خود را پیدا کنید. از سمت راست صفحه اطلاعات کاری روی Search کلیک کنید سپس نتایج را بررسی کنید و صفحه کاری خود را پیدا کنید. روی Select this business کلیک کنید. این دکمه قرمز رنگ در سمت راست صفحه قرار دارد. فرم را پر کنید. هر اطلاعاتی که Yelp از شما می خواهد را در قسمت “Additional information” وارد کنید. سپس آدرس ایمیل خود را در فیلد “Your Email Address” وارد کنید. گزینه “I’m not a robot” را علامت بزنید. روی Send کلیک کنید. با این کار فرم شما به Yelp ارسال می شود. صبر کنید تا اطلاعات برقرار شود. Yelp یک پیام تایید به آدرس ایمیل شما ارسال […]

دسته بندی : آموزش اینترنت
ادامه مطلب

نحوه حذف قفسه کتاب در Goodreads

پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۸
  • 6 views
  • 0
آپديت
نحوه حذف قفسه کتاب در Goodreads

    نحوه حذف قفسه کتاب در Goodreads ترفندها به شما آموزش می دهد که چگونه قفسه کتاب را در Goodreads حذف کنید.       مراحل ۱. وارد سیستم شوید یا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید. ۲. به ” My Books ” بروید. ۳. قفسه ای را که می خواهید حذف کنید پیدا کنید. قفسه را بررسی کرده و دوبار روی آن کلیک کنید. ۴. از کنار عنوان قفسه کتاب روی ” edit ” کلیک کنید. سپس به صفحه ای که می توانید قفسه های خود را ویرایش کنید ، منتقل می شوید. ۵. روی X کنار قفسه مورد نظر کلیک کنید. هر کتاب در آن قفسه به طور خودکار به قفسه ” read ” منتقل می شود.   6. این کار را برای هر قفسه دیگری که می خواهید حذف کنید تکرار کنید.  

دسته بندی : آموزش اینترنت
ادامه مطلب
آپديت
نحوه تنظیم مجدد تاریخ مطالعه کتابی که مطالعه کرده اید در Goodreads

    نحوه تنظیم مجدد تاریخ مطالعه کتابی که مطالعه کرده اید در Goodreads   ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه تاریخ مطالعه کتابی را که قبلا مطالعه کرده اید, تنظیم کنید.     مراحل : از طریق مرورگر وب خود وارد وب سایت Goodreads شوید. لیست کتاب ها را جستجو کنید. برای این کار از زبانه My Books استفاده کنید و کتاب مطالعه نشده ای را که اشتباها تاریخ خورده است, پیدا کنید. زمانی که کتاب را پیدا کردید, صفحه پروفایل کتاب را باز کنید. روی دکمه “Edit review” کلیک کنید. منوی کشویی “Date I finished this book”. را باز کنید. باید در این قسمت تاریخی وارد شده باشد.   از کنار گزینه “Date I finished this book” روی دکمه “clear” کلیک کنید. برای ذخیره کار خود گزینه “save” را انتخاب کنید.

دسته بندی : آموزش اینترنت
ادامه مطلب

نحوه حذف همه ی کتاب های یک قفسه در Goodreads

پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۸
  • 6 views
  • 0
جديد
نحوه حذف همه ی کتاب های یک قفسه در Goodreads

    نحوه حذف همه ی کتاب های یک قفسه در Goodreads   ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه کتاب های یک قفسه را در Goodreads حذف کنید.   مراحل : ۱. Goodreads را باز کنید و وارد حساب خود شوید. ۲. ابزاری که به کمک آن می توانید همه ی کتاب ها را به صورت یک جا حذف کنید, پیدا کنید.  به “My Books”  بروید. از سمت چپ صفحه روی لینک “import/export” کلیک کنید. روی لینک “remove all my books” کلیک کنید. این لینک در سمت راست صفحه import/export قرار دارد. ۳. دیالوگ باکسی نمایش داده می شود. روی گزینه Ok کلیک کنید. دقت کنید که این فرایند حذف غیر قابل بازگشت است. ۴. در نظر داشته باشید که این پروسه ممکن است کمی طول بکشد. پیام “Your books are being removed. This may take a few minutes to complete.” را مشاهده خواهید کرد. صفحه را چند بار تازه کنید تا دیگر کتابی نمایش داده نشود.  

دسته بندی : آموزش نرم افزار
ادامه مطلب