نحوه مخفی کردن پروفایل در فیسبوک ( با تغییر تنظیمات Privacy  از طریق موبایل )

فیس بوک راهی عالی برای ارتباط برقرار کردن با افراد است ، اما داشتن فیس بوک نیز می تواند در مواقعی حریم خصوصی شما را از شما بگیرد. اگر می خواهید پروفایل فیس بوک خود را کمتر در معرض دید قرار دهید ، چندین گزینه حفظ حریم خصوصی وجود دارد که می توانید برای قفل کردن اطلاعات خود از آن استفاده کنید. با دسترسی به تنظیمات فیس بوک خود ، می توانید تمام داده های پروفایل خود را مخفی کنید. اگر می خواهید پروفایل خود را به طور کامل مخفی کنید ، می توانید به طور موقت حساب خود را غیرفعال کنید. تا زمانی که دوباره فعال شوید ، تمام اطلاعات شما ذخیره می شود ، اما از دید ها پنهان می ماند.

 

 

 

مراحل :

برنامه Facebook

  1. 1. برنامه Facebook را باز کنید. شما می توانید تمام تنظیمات حریم خصوصی خود را مستقیماً از طریق برنامه موبایل Facebook تغییر دهید.

دکمه منو

  1. روی دکمه منو (☰) ضربه بزنید. این مورد را در گوشه سمت راست (Android) مشاهده خواهید کرد.

Account Settings

  1. “Account Settings.”را انتخاب کنید. با این کار منوی تنظیمات برای حساب شما باز می شود.

تنظیمات Privacy

  1. روی “Privacy” ضربه بزنید. تنظیمات Privacy برای شما باز می شود.

Only Me

  1. پست ها و تگ های خود را مخفی کنید. شما می توانید timeline خود را نیز خصوصی کنید.

روی “Who can see your future posts?” ضربه بزنید؟

“Only Me” را انتخاب کنید تا پست های آینده را از دیگران مخفی کنید.

قسمت timeline

  1. به افراد اجازه پست گذاشتن در قسمت timeline خود ندهید. شما می توانید timeline خود را قفل کنید تا هیچ کس نتواند به آن پست ارسال کند یا پست های دیگر را مشاهده کند.

به منوی “Account Settings” بازگردید و “Timeline and tagging.” را انتخاب کنید.

روی “Who can post on your timeline?” ضربه بزنید. سپس “Only Me.” را انتخاب کنید.

“Who can see what others post on your timeline?”  را انتخاب کنید سپس “Only Me.” را انتخاب کنید.

 تنظیمات حریم خصوصی

تنظیمات حریم خصوصی

  1. محتوای پروفایل خود را مخفی کنید. هر مورد در پروفایل شما تنظیمات حریم خصوصی دارد. برای شخصی سازی کردن کامل حساب گزینه ی “Only Me” را انتخاب کنید.

به صفحه اصلی Facebook بازگردید و صفحه پروفایل خود را باز کنید.

روی “Add Details About You.” ضربه بزنید.

روی دکمه (Edit) ضربه بزنید.

روی منوی Audience ضربه بزنید و “Only Me.” را انتخاب کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 953
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام