نحوه مخفی کردن پروفایل در فیسبوک ( با تغییر تنظیمات Privacy  از طریق کامپیوتر )

فیس بوک راهی عالی برای ارتباط برقرار کردن با افراد است ، اما داشتن فیس بوک نیز می تواند در مواقعی حریم خصوصی شما را از شما بگیرد. اگر می خواهید پروفایل فیس بوک خود را کمتر در معرض دید قرار دهید ، چندین گزینه حفظ حریم خصوصی وجود دارد که می توانید برای قفل کردن اطلاعات خود از آن استفاده کنید. با دسترسی به تنظیمات فیس بوک خود ، می توانید تمام داده های پروفایل خود را مخفی کنید. اگر می خواهید پروفایل خود را به طور کامل مخفی کنید ، می توانید به طور موقت حساب خود را غیرفعال کنید. تا زمانی که دوباره فعال شوید ، تمام اطلاعات شما ذخیره می شود ، اما از دید ها پنهان می ماند.

 

 

 

مراحل :

سایت فیسبوک

  1. 1. وارد Facebook شوید. به منظور تغییر تنظیمات Privacy ، باید وارد وب سایت فیسبوک شوید.

فلش

  1. بر روی فلش در گوشه سمت راست صفحه فیس بوک کلیک کنید.
Settings

Settings

  1. “Settings.” را انتخاب کنید. با این کار تنظیمات فیس بوک شما باز می شود.

Privacy

  1. روی گزینه ” Privacy” در منوی سمت چپ کلیک کنید. با این کار تنظیمات حریم خصوصی حساب شما باز می شود.

Only Me

  1. پست ها و تگ های خود را مخفی کنید. شما می توانید پست های خود را پنهان کنید تا هیچ کس غیر از شما نتواند آنها را ببیند یا نمایش آنها را برای یک مجموعه کوچک از دوستان نزدیک خود محدود کنید.

از کنار گزینه ی “Who can see your future posts?”  روی “Edit”  کلیک کنید. با این کار می توانید مخاطبینی که می خواهید پست شما را مشاهده کنند, مشخص کنید.

برای شخصی سازی همه ی پست ها روی “Only Me” کلیک کنید. شما می توانید گروه های مختلفی مانند دوستان یا هر لیست دلخواه دیگر را انتخاب کنید که بتوانند پست های شما را ببینند ، اما توجه داشته باشید که این افراد می توانند پست های شما را مشاهده کنند و با دوستان خود به اشتراک بگذارند.

timeline

  1. اجازه پست گذاشتن افراد در قسمت timeline را لغو کنید. شما می توانید از  خود فقط برای خودتان استفاده کنید ، یا آن را کاملاً قفل کرده و خاموش کنید.

بر روی گزینه “Timeline and Tagging” در منوی سمت چپ کلیک کنید. با این کار تنظیمات Timeline شما باز می شود.

از کنار گزینه ی “Who can post to your timeline?” روی Edit کلیک کنید. با این کار می توانید اجازه پست کردن محتوا برای timeline شخصی خود را به افراد مشخص بدهید.

اگر گزینه “Only Me” را انتخاب کنید timeline شما کاملاً خصوصی می شود.

گزینه ی Only Me

  1. پروفایل خود را از قسمت جستجو مخفی کنید. هر ورودی در مشخصات شما ، مانند اشتغال ، سن ، موقعیت مکانی و موارد دیگر ، دارای کنترل حریم خصوصی جداگانه است. اگر می خواهید همه ی این موارد را شخصی کنید گزینه ی “Only Me” را انتخاب کنید.

بر روی دکمه Facebook از گوشه سمت چپ کلیک کنید.

گزینه ی “Edit Profile”  را از بالای منو انتخاب کنید.

روی دکمه “Edit” در کنار هر ورودی از پروفایل خود کلیک کنید.

روی منوی کشویی “Audience” کلیک کنید و گزینه ی  “Only Me” را انتخاب کنید تا اطلاعات پروفایل خود را به طور کامل مخفی کنید. روی “Save Changes,”  کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 953
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام