صباویژن

مدیریت خانواده

اولين سامانه مديريت خانواده و مراقبت از خانواده در فضاي مجازی در ايران
⇐ موقعيت و مکان يابي لحظه اي و رديابي
⇐مدیریت مخاطبين، تماس ها و پيامک ها
⇐ گزارش عملکرد در شبکه هاي اجتماعی فيسبوک، اينستاگرام، لاين و ...
⇐ نظارت و کنترل چت ها در مسنجر های تلگرام، واتس اپ، وايبر، اسکايپ و ...
⇐ مديريت دسترسی به وب سايتها و صفحات بازديد شده در اينترنت و ...
⇐ با مجوز رسمی به شماره 20117799 از مرکز رسانه های دیجیتال فرهنگ و ارشاد
⇐ و ده ها قابليت کاربردي ديگر به همراه تست 48 ساعته رايگان !

telegram unblock

گاهی اوقات ممکن است بنا به دلایلی در مسنجر تلگرام، توسط یک کاربر بلاک یا همان مسدود شوید که پس از آن دیگر نمی توانید در تلگرام برای فرد مورد نظر پیام ارسال کنید.

حال اگر قصد داشته باشید به آن کاربر که شما را بلاک کرده است پیام دهید نیاز است تا از یک شماره دیگر در تلگرام برای ارسال پیام به فرد مورد نظر استفاده کنید که این روش ممکن است برای شما مقدور نباشد.

اما آیا ترفندی وجود دارد که با همین شماره به فردی که ما را در تلگرام بلاک کرده است پیام دهیم؟ بله، جواب این سوال مثبت است. تلگرام دارای یک باگ است که شما می توانید به وسیله ی آن از بلاک تمامی افراد خارج شوید. برای این کار کافیست یکبار اکانت خود را پاک و دوباره ثبت نام کنید.

در ادامه با ترفندها همراه باشید.

 

 

چگونه بفهمیم که توسط یک کاربر در تلگرام بلاک شده ایم؟

فهمیدن این سوال زیاد هم سخت نیست. در تلگرام اگر به یک کاربر در حالت عادی پیام.دهید، تصویر پروفایل و وضعیت آنلاین بودن آن برای شما مشخص خواهد بود.(همانند تصویر زیر)

 

telegram unblock-2

 

اما در صورتی که یک کاربر شما را در تلگرام بلاک یا مسدود کند، تصویر پروفایل آن برای شما دیگر نمایش داده نخواهد شد. همچنین آخرین وضعیت آنلاین بودن فرد مورد نظر به صورت last seen a long time age نمایش داده می شود که به معنی بلاک شدن شما توسط آن کاربر می باشد. (همانند تصویر زیر)

 

telegram unblock-3

 

چگونه از بلاک فردی که ما را مسدود کرده است خارج شویم؟

همانگونه که در ابتدای مطلب به آن اشاره نمودیم، تلگرام دارای یک باگ (نقض نرم افزاری) کوچک است و آن باگ هم چیزی جز حذف اکانت تلگرام نیست.

در صورتی که می خواهید از بلاک فرد یا افراد خارج شوید، فقط کافیست اکانت تلگرام خود را یکبار حذف و دوباره در تلگرام ثبت نام کنید. البته لازم به ذکر است که با انجام این کار تمامی مخاطبین تلگرام و پیام های شما، کانال ها و گروه های ساخته شده ی شما نیز حذف خواهند شد.

 

برای مشاهده آموزش حذف اکانت تلگرام به لینک زیر مراجعه کنید:

دیلیت اکانت تلگرام

مطالب مرتبط با موضوع بالا

چه امتیازی می دهید؟
5 / 4.00
[ 109 رای ]

بیوگرافی امیر محمد

ارسال : 803 نوشته

امیر محمد شاه حسینی هستم. موسس و بنیانگذار وب سایت تخصصی ترفندها. در رشته‌ی مهندسی سازه تحصیل کرده ام و بی حد و مرز به تکنولوژی علاقه مندم!

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 156 ، در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

Atash ۲۵ شهریور ۱۳۹۶

سلام اگر کسى منو بلاک کنه توى گروه، مسیج هاى من رو میتونه بخونه؟!

امیر محمد ۲۵ شهریور ۱۳۹۶

سلام

بله میتونه بخونه توی گروه

بلاک فقط مخصوص پی وی هست