تبلیغات


Telegram-messaging-app

تلگرام یکی از محبوب ترین برنامه های پیام رسان در ایران است که کاربران زیادی از آن استفاده می کنند. یکی از ویژگی هایی که در برخی از پیام رسان ها ازجمله تلگرام وجود دارد، ویژگی حذف خودکار حساب کاربری بدون استفاده ی تلگرام پس از یک بازه زمانی مشخص می باشد. به زبان ساده تر در صورتی که از اکانت تلگرام خود در یک بازه ی زمانی تعیین شده استفاده نکنید، اکانت تلگرام شما غیرفعال و حذف شده و تمامی پیام ها، گروه ها و کانال هایی که در آن عضو هستید پاک می شوند.

تلگرام این مدت زمان حذف خودکار حساب کاربری بدون استفاده را به صورت پیشفرض بر روی ۶ ماه قرار داده است که شما می توانید این زمان را از ۱ ماه تا یکسال تغییر دهید.

در مطلب امروز تصمیم داریم به شما آموزش دهیم که چگونه بازه زمانی حذف خودکار حساب کاربری بدون استفاده ی تلگرام را تغییر دهید. در ادامه با ترفندها همراه باشید.

 

مرحله اول: ابتدا به تنظیمات یا همون Settings تلگرام مراجعه نمایید.

مرحله دوم: بر روی گزینه Privacy and Security ضربه بزنید.

مرحله سوم: اکنون از بخش Account self-destructs گزینه ی if you,re away for را انتخاب کنید.

 

telegram accounts_1

 

مرحله چهارم: اکنون می توانید بازه ی زمانی حذف خودکار حساب کاربری تلگرام (در صورت استفاده نشدن از تلگرام) خود را از ۱ ماه، ۳ ماه، ۶ ماه تا ۱ سال تغییر دهید.

 

telegram accounts_2

 

امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی که قصد داریم اکانت تلگرام خود را به صورت فوری حذف نمایید، به مطلب "  آموزش حذف حساب کاربری تلگرام " مراجعه کنید.

موفق و پیروز باشید…

 

 

توجه:

برای هرگونه سوال در زمینه گوشی و تبلت و برنامه های موبایل، می‌توانید با همکاران ما در "موبایل‌کمک" تماس حاصل نمایید.

تماس از سراسر کشور: 9099071015 (بدون پیش شماره و از تلفن ثابت)

تماس از استان تهران: 9092305296 (بدون پیش شماره واز تلفن ثابت)

چه امتیازی می دهید؟
5 / 3.50
[ 2 رای ]

بیوگرافی امیر محمد

ارسال : 660 نوشته

امیر محمد شاه حسینی هستم،دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه. علاقمند به ترفند و تکنولوژی. همیشه سعی میکنم چیز جدیدی در مورد ترفند یا تکنولوژی یاد بگیرم و دانش اونو به دیگران انتقال بدم! برای ارتباط با من به وب سایت شخصیم مراجعه کنید: وب سایت شخصی من، کلیک کنید

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 3 ، در انتظار بررسی : 5
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

محمد ۱ بهمن ۱۳۹۵

سلام نمیدونستم که بعد چند وقت جوین نشدن حذف میشه اکانتم الانم حذف شده
نمیتونم کاری کنم ؟؟؟ که دوباره برگرده؟؟؟؟

امیر محمد ۱ بهمن ۱۳۹۵

بعد ۶ ماه حذف میشه

اگه حذف شده باشه قابل بازیابی نیس!

محمد ۱ بهمن ۱۳۹۵

:(((