مدیریت خانواده

اولين سامانه مديريت خانواده و مراقبت از خانواده در فضاي مجازی در ايران
⇐ موقعيت و مکان يابي لحظه اي و رديابي
⇐مدیریت مخاطبين، تماس ها و پيامک ها
⇐ گزارش عملکرد در شبکه هاي اجتماعی فيسبوک، اينستاگرام، لاين و ...
⇐ نظارت و کنترل چت ها در مسنجر های تلگرام، واتس اپ، وايبر، اسکايپ و ...
⇐ مديريت دسترسی به وب سايتها و صفحات بازديد شده در اينترنت و ...
⇐ با مجوز رسمی به شماره 20117799 از مرکز رسانه های دیجیتال فرهنگ و ارشاد
⇐ و ده ها قابليت کاربردي ديگر به همراه تست 48 ساعته رايگان !

صباویژن

آپديت
چگونه دریافت پیغام جوین شدن افراد به تلگرام را غیرفعال کنیم؟

تلگرام یک پیام رسان امن، رایگان و فوق العاده سریع است که مطالب زیادی در ترفندها در مورد این برنامه پیام رسان خدمت شما معرفی نموده ایم. همانطور که اطلاع دارید هنگامی که یکی از کاربران که شماره اش در لیست مخاطبین شما موجود است در تلگرام جوین می شود یک پیام با عنوان User Joined Telegram! دریافت می کنید که این پیغام بیشتر برای اطلاع رسانی در مورد کاربر جدید برای شما کاربرد دارد. منظور از جوین (Join) شدن در تلگرام همان ثبت نام برای نخستین بار در تلگرام یا نصب مجدد این پیام رسان پس از حذف اکانت است. در صورتی که دوستانتان زیاد به تلگرام جوین می شوند و پیغام Joined Telegram آن ها شما را اذیت می کند می توانید با ترفندی که امروز خدمت شما معرفی می کنیم، دریافت این پیغام را در تلگرام خود غیرفعال کنید. در مطلب امروز قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه پیغام جوین شدن ( Joined Telegram ) افراد.به تلگرام را غیرفعال کنید.در ادامه با ترفندها همراه باشید.

ادامه مطلب