سامانه مدیریت خانواده و کنترل کامل تلفن همراه

سامانه مديريت خانواده و کنترل کامل تلفن همراه ( رديابي خطي،چک کردن تلگرام،واتس اپ،اينستاگرام و ..)

اولين سامانه مديريت خانواده و مراقبت از خانواده در فضاي مجازي در ايران

- موقعيت و مکان يابي لحظه اي و رديابي خطي فرزندان و افراد سالخورده و ...

- گزارش عملکرد در شبکه هاي اجتماعي فيسبوک، اينستاگرام، لاين و ...

-چک کردن و کنترل چت ها در مسنجر هاي تلگرام، واتس اپ، وايبر، اسکايپ و ...

- مديريت دسترسي به وب سايتها و صفحات بازديد شده در اينترنت و ...

- امکان کنترل و چک کردن مخاطبين، تماس ها و پيامک هاي ارسال شده و ...

- با مجوز رسمي به شماره 20117799 از مرکز رسانه هاي ديجيتال فرهنگ و ارشاد

- و ده ها قابليت کاربردي ديگر به همراه تست 48 ساعته رايگان !!

photo_2016-08-01_02-41-06

جديد
فضای ابری اختصاص داده شده به شما در تلگرام

امروزه همه ی ما با فضای ابری به صورت کم و بیش آشنایی مختصری داریم. البته ساده ترین تعریفی که می توانیم از فضای ابری بیان کنیم همان فضای ذخیره سازی آنلاین است. بر همین اساس پیام رسان تلگرام نیز دست به کار شده است و در بروزرسانی جدید خود قابلیت ذخیره فضای ابری را نیز به ویژگی های خوب خود اضافه کرده است. با استفاده از این فضای ابری اختصاص داده به شما در تلگرام می توانید، فایل ها، تصاویر، وویس، استیکر، پیام ها و هرچیزی که در چت های تلگرام وجود دارد را به فضای ابری خود انتقال داده و در مواقع لزوم از آن ها استفاده کنید. علاوه بر این ، با ذخیره نمودن اطلاعات خود در فضای ابری ، داده های شما از خطر آسیب های فیزیکی مصون مانده و در صورت از بین رفتن کارت حافظه یا گوشی خود، اطلاعات بارگزاری شده ی شما در فضای ابری محفوظ می ماند. در مطلب امروز به معرفی فضای اختصاص داده شده ابری به شما در تلگرام پرداخته و نحوه استفاده از آن را برای شما شرح خواهیم داد. در ادامه با ترفندها همراه باشید.

ادامه مطلب
جديد
چگونه دریافت پیغام جوین شدن افراد به تلگرام را غیرفعال کنیم؟

تلگرام یک پیام رسان امن، رایگان و فوق العاده سریع است که مطالب زیادی در ترفندها در مورد این برنامه پیام رسان خدمت شما معرفی نموده ایم. همانطور که اطلاع دارید هنگامی که یکی از کاربران که شماره اش در لیست مخاطبین شما موجود است در تلگرام جوین می شود یک پیام با عنوان User Joined Telegram! دریافت می کنید که این پیغام بیشتر برای اطلاع رسانی در مورد کاربر جدید برای شما کاربرد دارد. منظور از جوین (Join) شدن در تلگرام همان ثبت نام برای نخستین بار در تلگرام یا نصب مجدد این پیام رسان پس از حذف اکانت است. در صورتی که دوستانتان زیاد به تلگرام جوین می شوند و پیغام Joined Telegram آن ها شما را اذیت می کند می توانید با ترفندی که امروز خدمت شما معرفی می کنیم، دریافت این پیغام را در تلگرام خود غیرفعال کنید. در مطلب امروز قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه پیغام جوین شدن ( Joined Telegram ) افراد.به تلگرام را غیرفعال کنید.در ادامه با ترفندها همراه باشید.

ادامه مطلب