سامانه مدیریت خانواده و کنترل کامل تلفن همراه

سامانه مديريت خانواده و کنترل کامل تلفن همراه ( رديابي خطي،چک کردن تلگرام،واتس اپ،اينستاگرام و ..)

اولين سامانه مديريت خانواده و مراقبت از خانواده در فضاي مجازي در ايران

- موقعيت و مکان يابي لحظه اي و رديابي خطي فرزندان و افراد سالخورده و ...

- گزارش عملکرد در شبکه هاي اجتماعي فيسبوک، اينستاگرام، لاين و ...

-چک کردن و کنترل چت ها در مسنجر هاي تلگرام، واتس اپ، وايبر، اسکايپ و ...

- مديريت دسترسي به وب سايتها و صفحات بازديد شده در اينترنت و ...

- امکان کنترل و چک کردن مخاطبين، تماس ها و پيامک هاي ارسال شده و ...

- با مجوز رسمي به شماره 20117799 از مرکز رسانه هاي ديجيتال فرهنگ و ارشاد

- و ده ها قابليت کاربردي ديگر به همراه تست 48 ساعته رايگان !!

photo_2016-08-01_02-41-06

جديد
چگونه مخاطبین پاک شده در اندروید را دوباره وارد تلگرام کنیم؟

بی شک تلگرام پرطرفدارترین پیام رسان در ایران است که قابلیت های زیادی را دارا می باشد. هنگامی که تلگرام را نصب می کنید، مخاطبین یا Contacts های گوشی اندرویدی شما به صورت خودکار وارد تلگرام شده و هرکدام از مخاطبین شما که دارای تلگرام باشند در لیست Contacts های تلگرامتان نمایش داده می شود. در تلگرام می توانید هر مخاطبی را که مایل نیستید در لیست تلگرامتان وجود داشته باشد را پاک کنید و اگر قصد داشته باشید مخاطب مورد نظر را دوباره وارد تلگرام کنید بایستی این کار را دستی انجام دهید که اگر تعداد مخاطبین پاک شده زیاد باشد ممکن است کمی کار برایتان سخت شود. همچنین گاهی اوقات ممکن است که تلگرام شما با مشکل روبه رو شده و مخاطبین گوشی اندرویدی شما در داخل تلگرام وارد نشوند. در مطلب امروز تصمیم داریم یکی از قابلیت های مخفی تلگرام را برای شما معرفی کنیم که با استفاده از آن می توانید مخاطبین گوشی اندرویدی خود را دوباره وارد تلگرام کنید. در ادامه با ترفندها همراه باشید.

ادامه مطلب
جديد
چگونه یک عکس را همراه با متن در تلگرام ارسال کنیم؟

در صورتی که کمی در کانال ها و گروه های تلگرام گشت و گذر کنید، حتما با پست هایی برخورد می کنید که دارای عکس و متن با هم هستند. اما جالب است بدانید که گذاشتن متن روی عکس ها در تلگرام اصلا کار سختی نیست و شما هم می توانید مانند مدیران کانال ها و گروه های تلگرام یک عکس را همراه با متن دلخواه خود در قالب یک پیام برای دوستان،گروه و کانال خود ارسال نمایید. در ترفند امروز تصمیم داریم نحوه ارسال یک عکس همراه با متن را در تلگرام خدمت شما کاربران گرامی آموزش دهیم. برای مشاهده این آموزش با ترفندها همراه باشید.

ادامه مطلب
جديد
فضای ابری اختصاص داده شده به شما در تلگرام

امروزه همه ی ما با فضای ابری به صورت کم و بیش آشنایی مختصری داریم. البته ساده ترین تعریفی که می توانیم از فضای ابری بیان کنیم همان فضای ذخیره سازی آنلاین است. بر همین اساس پیام رسان تلگرام نیز دست به کار شده است و در بروزرسانی جدید خود قابلیت ذخیره فضای ابری را نیز به ویژگی های خوب خود اضافه کرده است. با استفاده از این فضای ابری اختصاص داده به شما در تلگرام می توانید، فایل ها، تصاویر، وویس، استیکر، پیام ها و هرچیزی که در چت های تلگرام وجود دارد را به فضای ابری خود انتقال داده و در مواقع لزوم از آن ها استفاده کنید. علاوه بر این ، با ذخیره نمودن اطلاعات خود در فضای ابری ، داده های شما از خطر آسیب های فیزیکی مصون مانده و در صورت از بین رفتن کارت حافظه یا گوشی خود، اطلاعات بارگزاری شده ی شما در فضای ابری محفوظ می ماند. در مطلب امروز به معرفی فضای اختصاص داده شده ابری به شما در تلگرام پرداخته و نحوه استفاده از آن را برای شما شرح خواهیم داد. در ادامه با ترفندها همراه باشید.

ادامه مطلب
جديد
چگونه بازه زمانی حذف خودکار حساب کاربری تلگرام را تغییر دهیم؟

تلگرام یکی از محبوب ترین برنامه های پیام رسان در ایران است که کاربران زیادی از آن استفاده می کنند. یکی از ویژگی هایی که در برخی از پیام رسان ها ازجمله تلگرام وجود دارد، ویژگی حذف خودکار حساب کاربری بدون استفاده ی تلگرام پس از یک بازه زمانی مشخص می باشد. به زبان ساده تر در صورتی که از اکانت تلگرام خود در یک بازه ی زمانی تعیین شده استفاده نکنید، اکانت تلگرام شما غیرفعال و حذف شده و تمامی پیام ها، گروه ها و کانال هایی که در آن عضو هستید پاک می شوند. تلگرام این مدت زمان حذف خودکار حساب کاربری بدون استفاده را به صورت پیشفرض بر روی ۶ ماه قرار داده است که شما می توانید این زمان را از ۱ ماه تا یکسال تغییر دهید. در مطلب امروز تصمیم داریم به شما آموزش دهیم که چگونه بازه زمانی حذف خودکار حساب کاربری بدون استفاده ی تلگرام را تغییر دهید. در ادامه با ترفندها همراه باشید.

دسته بندی : آموزش ، آموزش اینترنت
ادامه مطلب

آموزش تنظیمات نوتیفیکیشن تلگرام

دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۵
  • 5,676
  • 6
جديد
آموزش تنظیمات نوتیفیکیشن تلگرام

تلگرام که امروزه به عنوان عضوی جدا نشدنی از زندگی ما ایرانیان شناخته می شود با همه ی ویژگی های بی نظیر خود، ممکن است گاهی نیز باعث عصبانیت یا کلافه شدن ما شود. این عصبانیت زمانی اتفاق می افتد که گوشی خود را به اینترنت متصل کرده و به یکباره اطلاعیه های زیادی مبنی بر دریافت پیام جدید مشاهده می کنیم. از آنجایی که اکثراً همه ی ما در کانال ها و گروه های مختلفی عضو هستیم بارها این صحنه ی آزاردهنده برایمان تکرار شده است. اما خوشبختانه تلگرام در این زمینه نیز چاره ای اندیشیده و با استفاده از تنظیمات موجود می توانید نحوه ی اطلاع رسانی را به حالتی که خودتان می پسندید تغییر دهید. این تنظیمات می تواند بصورت جدا بر روی یک مخاطب، گروه یا کانال و یا بصورت کلی اعمال شود. در ادامه نحوه ی استفاده از این تنظیمات را بصورت کامل برای شما کاربران گرامی ترفندها شرح می دهیم.  

ادامه مطلب
آپديت
ریست کردن اکانت تلگرام در هنگام فراموشی رمز تایید دو مرحله ای

ویژگی تایید دومرحله ای تلگرام یا Two Step Verification یکی از قابلیت های امنیتی تلگرام است که با فعال کردن آن می توانید از دسترسی افراد دیگر به حساب تلگرام خودتان جلوگیری کنید. در مطلب " با فعالسازی قابلیت تایید دو مرحله ای، امنیت تلگرامتان را بالا ببرید " توضیحاتی در مورد ویژگی تایید دومرحله ای و نحوه فعالسازی آن را منتشر نموده ایم که با استقبال شما کاربران ترفندها مواجه شدیم. با استفاده از ویژگی تایید دومرحله ای می توانید بر روی اکانت تلگرام خود رمز عبور قرار داده تا علاوه بر کد تاییدی که برای شما اس ام اس می شود، نیاز است که این کد را نیز وارد کنید.

دسته بندی : آموزش ، آموزش اینترنت
ادامه مطلب

آموزش رفع مشکل ریپورت اکانت تلگرام

دوشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۴
  • 993
  • 2
آپديت
آموزش رفع مشکل ریپورت اکانت تلگرام

تلگرام یک پیام رسان تحت وب است که تقریباً استفاده از آن همه گیر شده است. نه تنها کشور ما بلکه کاربران میلیونی از سرتاسر دنیا به صورت روزانه میلیاردها پیام را در سطح این اپلیکیشن ارسال می‌کنند که می‌تواند به نوبه خودش یک آمار خیره کننده‌ای باشد. اما این پیام رسان جهت حفظ رفاه کاربران خودش گاهی نیز افرادی که بیش از حد به آی دی های مختلف ناشناس پیام بفرستند را از ادامه فعالیت مسدود می‌سازد. بنابر این خیلی بهتر است که شما شماره دوستانتان را در فونبوک خود ذخیره کرده و از طریق تلفن تماس به تلگرام آنها دسترسی داشته باشید تا دچار چنین مشکلی نشوید.

ادامه مطلب