مدیریت خانواده

اولين سامانه مديريت خانواده و مراقبت از خانواده در فضاي مجازی در ايران
⇐ موقعيت و مکان يابي لحظه اي و رديابي
⇐مدیریت مخاطبين، تماس ها و پيامک ها
⇐ گزارش عملکرد در شبکه هاي اجتماعی فيسبوک، اينستاگرام، لاين و ...
⇐ نظارت و کنترل چت ها در مسنجر های تلگرام، واتس اپ، وايبر، اسکايپ و ...
⇐ مديريت دسترسی به وب سايتها و صفحات بازديد شده در اينترنت و ...
⇐ با مجوز رسمی به شماره 20117799 از مرکز رسانه های دیجیتال فرهنگ و ارشاد
⇐ و ده ها قابليت کاربردي ديگر به همراه تست 48 ساعته رايگان !

صباویژن

جديد
چگونه بازه زمانی حذف خودکار حساب کاربری تلگرام را تغییر دهیم؟

تلگرام یکی از محبوب ترین برنامه های پیام رسان در ایران است که کاربران زیادی از آن استفاده می کنند. یکی از ویژگی هایی که در برخی از پیام رسان ها ازجمله تلگرام وجود دارد، ویژگی حذف خودکار حساب کاربری بدون استفاده ی تلگرام پس از یک بازه زمانی مشخص می باشد. به زبان ساده تر در صورتی که از اکانت تلگرام خود در یک بازه ی زمانی تعیین شده استفاده نکنید، اکانت تلگرام شما غیرفعال و حذف شده و تمامی پیام ها، گروه ها و کانال هایی که در آن عضو هستید پاک می شوند. تلگرام این مدت زمان حذف خودکار حساب کاربری بدون استفاده را به صورت پیشفرض بر روی ۶ ماه قرار داده است که شما می توانید این زمان را از ۱ ماه تا یکسال تغییر دهید. در مطلب امروز تصمیم داریم به شما آموزش دهیم که چگونه بازه زمانی حذف خودکار حساب کاربری بدون استفاده ی تلگرام را تغییر دهید. در ادامه با ترفندها همراه باشید.

دسته بندی : آموزش ، آموزش اینترنت
ادامه مطلب