مدیریت خانواده

 

فمیلی گارد | برنامه ردیابی و کنترل گوشی

 

آپديت
آموزش حذف اکانت تلگرام – دیلیت اکانت تلگرام

حذف اکانت تلگرام به صورت ساده و تصویری. Telegram تلگرام یکی از قدرتمند ترین برنامه های چت برای کامپیوتر و موبایل است که با سرعت بالا و امنیت آن باعث محبوبیت بیش از حد آن شده است. اما در صورتی که علاقه ای به استفاده از تلگرام ندارید یا قصد دارید یک اکانت جدید در تلگرام بسازید، می بایست ابتدا اکانت تلگرام خود را حذف کنید. مراحل حذف اکانت تلگرام بسیار ساده بوده و از طریق سایت رسمی این برنامه انجام می شود. برای دیلیت اکانت تلگرام کافیست آموزش زیر را مشاهده کرده و از طریق لینک حذف اکانت تلگرام، اکانت خود را برای همیشه پاک کنید. در ادامه همراه ترفندها باشید.   

ادامه مطلب
جديد
مخاطبین تلگرام خود را با این ترفند یکجا حذف کنید!

مخاطبین تلگرام ما ممکن است پس از مدتی بیش از حد شلوغ شده باشد و نیاز داشته باشیم تا افرادی که با آنها در ارتباط نیستیم یا کاربرانی که حذف اکانت تلگرام کرده اند را از لیست مخاطبین پاک کنیم. در تلگرام برای حذف یک کاربر به صورت عادی نیاز است تا به پروفایل آن کاربر مراجعه کرده و با انتخاب گزینه منو (سه نقطه) و سپس Delete آن را پاک کنیم. اما در صورتی که بخواهیم چند مخاطب را به صورت همزمان از تلگرام حذف کنیم نیاز است که از نسخه وب یا همون وبوگرام استفاده کنیم. نسخه وب تلگرام بر روی همه سیستم عامل ها قابل استفاده است و تنها کافیست آدرس آن را در مرورگر خود تایپ کرده و لاگین کنید به اکانت خود. در ترفند امروز تصمیم داریم به شما آموزش دهیم که چگونه مخاطبین تلگرام خود را با چند مرحله ساده و به صورت یکجا حذف کنید. در ادامه همراه ما باشید.

ادامه مطلب
جديد
چگونه بازه زمانی حذف خودکار حساب کاربری تلگرام را تغییر دهیم؟

تلگرام یکی از محبوب ترین برنامه های پیام رسان در ایران است که کاربران زیادی از آن استفاده می کنند. یکی از ویژگی هایی که در برخی از پیام رسان ها ازجمله تلگرام وجود دارد، ویژگی حذف خودکار حساب کاربری بدون استفاده ی تلگرام پس از یک بازه زمانی مشخص می باشد. به زبان ساده تر در صورتی که از اکانت تلگرام خود در یک بازه ی زمانی تعیین شده استفاده نکنید، اکانت تلگرام شما غیرفعال و حذف شده و تمامی پیام ها، گروه ها و کانال هایی که در آن عضو هستید پاک می شوند. تلگرام این مدت زمان حذف خودکار حساب کاربری بدون استفاده را به صورت پیشفرض بر روی ۶ ماه قرار داده است که شما می توانید این زمان را از ۱ ماه تا یکسال تغییر دهید. در مطلب امروز تصمیم داریم به شما آموزش دهیم که چگونه بازه زمانی حذف خودکار حساب کاربری بدون استفاده ی تلگرام را تغییر دهید. در ادامه با ترفندها همراه باشید.

دسته بندی : آموزش ، آموزش اینترنت
ادامه مطلب