مدیریت خانواده

اولين سامانه مديريت خانواده و مراقبت از خانواده در فضاي مجازی در ايران
⇐ موقعيت و مکان يابي لحظه اي و رديابي
⇐مدیریت مخاطبين، تماس ها و پيامک ها
⇐ گزارش عملکرد در شبکه هاي اجتماعی فيسبوک، اينستاگرام، لاين و ...
⇐ نظارت و کنترل چت ها در مسنجر های تلگرام، واتس اپ، وايبر، اسکايپ و ...
⇐ مديريت دسترسی به وب سايتها و صفحات بازديد شده در اينترنت و ...
⇐ با مجوز رسمی به شماره 20117799 از مرکز رسانه های دیجیتال فرهنگ و ارشاد
⇐ و ده ها قابليت کاربردي ديگر به همراه تست 48 ساعته رايگان !

فمیلی گارد | برنامه ردیابی و کنترل گوشی

🔸 مراقبت و مدیریت عملکرد فرزندان در شبکه های مجازی

🔸 گزارش تماس ها و پیامک ها با قابلیت مسدود سازی

🔸 اعلام موقعیت لحظه به لحظه و تعیین محدوده تردد
🔸 گزارش ارتباطات در کلیه شبکه های مجازی با امکان مسدودسازی
🔸 گزارش وب سایت های بازدید شده و برنامه های مورد استفاده
🔸 و ده ها قابلیت کاربردی دیگر جهت حفظ سلامت خانواده در فضای مجازی

جديد
آموزش مشاهده ی کامل تر استیکرها در تلگرام (قابلیت جدید)

امروزه استیکر ها به عضوی جداناپذیر از پیام رسان ها تبدیل شده اند و همه ی ما دوست داریم به سریع ترین و راحت ترین شکل ممکن از آنها استفاده کنیم. در آپدیت جدید تلگرام که در روز گذشته منتشر شد نیز به این نکته توجه شده است و توسعه دهندگان تصمیم گرفته اند تا دسترسی کاربران به استیکرها را آسان تر کنند. یعنی از این پس به کمک این ویژگی جدید می توانید به بزرگ نمایی پنل استیکر پرداخته و به منظور انتخاب استیکر موردنظر، پک های استیکر موجود در تلگرام خود را هر چه سریعتر مرور کنید. در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید تا شما را با نحوه ی استفاده از این قابلیت کاربردی آشنا کنیم.  

ادامه مطلب
جديد
آموزش ارسال عکس و ویدیوی ناپدید شونده در تلگرام

و اما نوبت می رسد به یکی دیگر از قابلیت های جدید تلگرام که در نسخه ی ۴.۲ این پیام رسان از آن رونمایی شد. تاکنون قابلیتی به نام پیام های خود تخریب شونده در تلگرام وجود داشت که تنها از طریق چت های امن در دسترس کاربران قرار می گرفت بنابراین ممکن است بسیاری افراد تاکنون با اینگونه پیام ها آشنایی نداشته باشند. اما از این پس یک قابلیت جدید به نام رسانه ی ناپدید شونده (Disappearing Media) در اختیار کاربران قرار می گیرد که با استفاده از آن می توانند در تمام چت های دونفره به ارسال عکس و ویدیوهایی بپردازند که بعد از یک مدت معین کاملاً از بین می روند. یعنی شما می توانید تصویر یا ویدیوی موردنظر را به نحوی برای یک شخص ارسال کنید که فرد تنها قادر باشد در مدت زمان مشخص شده به مشاهده ی آن بپردازد. بعد از یکبار مشاهده، عکس یا ویدیوی ارسالی به صورت کامل حذف شده و دیگر راهی برای استفاده ی دوباره از آن وجود نخواهد داشت. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا بیشتر شما را با این قابلیت کاربردی و نحوه استفاده از آن آشنا کنیم.  

ادامه مطلب