مدیریت خانواده

اولين سامانه مديريت خانواده و مراقبت از خانواده در فضاي مجازی در ايران
⇐ موقعيت و مکان يابي لحظه اي و رديابي
⇐مدیریت مخاطبين، تماس ها و پيامک ها
⇐ گزارش عملکرد در شبکه هاي اجتماعی فيسبوک، اينستاگرام، لاين و ...
⇐ نظارت و کنترل چت ها در مسنجر های تلگرام، واتس اپ، وايبر، اسکايپ و ...
⇐ مديريت دسترسی به وب سايتها و صفحات بازديد شده در اينترنت و ...
⇐ با مجوز رسمی به شماره 20117799 از مرکز رسانه های دیجیتال فرهنگ و ارشاد
⇐ و ده ها قابليت کاربردي ديگر به همراه تست 48 ساعته رايگان !

Underspy

🔸The most professional monitoring app for kids, employees, etc.

🔸 Reports on social media networks such as, Facebook, Instagram, LINE, etc.

🔸Monitor instant messengers such as, WhatsApp, Snapchat, Viber, Line, Kik, Telegram, Skype, WeChat, Tinder, Imo, Hike, KakaoTalk, Yahoo messenger, Hangouts, etc.
🔸 Record calls and environment sounds along with monitoring phone gallery
🔸 Access and monitor visited websites
🔸 Instant GPS tracking and location monitoring for kids and the elderly
🔸 Manage and monitor Contacts, Calls, Messages, etc.
🔸 And lots of other monitoring features tailored for your needs.

 

چگونه نمایش آخرین زمان آنلاین بودن (Last seen) را در ویسپی غیر فعال کنیم؟

این روزها امکان تنظیم وضعیت آخرین زمان آنلاین بودن، یکی از قابلیت های پایه برای هر پیام رسانی به حساب می آید. خوشبختانه مسنجر نسبتاً جدید ویسپی (Wispi) نیز از این قاعده مستثنی نیست. شما می توانید به راحتی از بخش تنظیمات ویسپی به پنهان سازی لست سین (Last Seen) خود بپردازید. البته نکته ای که باید بدان توجه داشته باشید این است که با غیر فعال سازی لست سین خود، شما نیز قادر به مشاهده ی آخرین زمان آنلاین بودن دوستان خود نخواهید بود. با ما همراه باشید تا شما را با نحوه این کار آشنا کنیم.

 

بدین منظور در ابتدا بر روی آیکون منوی همبرگری در گوشه ی بالا سمت چپ برنامه ضربه بزنید.

 

 

در منوی برنامه بر روی قسمت Settings ضربه بزنید تا صفحه تنظیمات، نمایش داده شود.

 

 

در بخش تنظیمات وارد قسمت Privacy شوید تا تنظیمات مربوط به حریم خصوصی خود را مشاهده کنید.

 

 

خُب هم اکنون جهت پنهان سازی آخرین وضعیت آنلاین بودن خود کافیست یکبار بر روی دکمه آبی رنگ در کنار گزینه ی Share Last Seen ضربه بزنید تا غیر فعال شود.

 

 

به همین سادگی از این پس دوستانتان قادر به مشاهده آخرین زمانیکه در حال کار با ویسپی بوده اید نخواهند شد. امیدوارم از این آموزش نیز نهایت استفاده را برده باشید. منتظر سایر ترفندها و آموزش های ما درباره مسنجر Wispi باشید.

مطالب مرتبط با موضوع بالا

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

بیوگرافی پارسا عباسی

ارسال : 531 نوشته

دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر | برنامه نویس جاوا | علاقه مند به حوزه ی تکنولوژی و وب با چندین سال سابقه در زمینه های مختلف وبمستری

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.