مدیریت خانواده

اولين سامانه مديريت خانواده و مراقبت از خانواده در فضاي مجازی در ايران
⇐ موقعيت و مکان يابي لحظه اي و رديابي
⇐مدیریت مخاطبين، تماس ها و پيامک ها
⇐ گزارش عملکرد در شبکه هاي اجتماعی فيسبوک، اينستاگرام، لاين و ...
⇐ نظارت و کنترل چت ها در مسنجر های تلگرام، واتس اپ، وايبر، اسکايپ و ...
⇐ مديريت دسترسی به وب سايتها و صفحات بازديد شده در اينترنت و ...
⇐ با مجوز رسمی به شماره 20117799 از مرکز رسانه های دیجیتال فرهنگ و ارشاد
⇐ و ده ها قابليت کاربردي ديگر به همراه تست 48 ساعته رايگان !

فمیلی گارد | برنامه ردیابی و کنترل گوشی

🔸 مراقبت و مدیریت عملکرد فرزندان در شبکه های مجازی

🔸 گزارش تماس ها و پیامک ها با قابلیت مسدود سازی

🔸 اعلام موقعیت لحظه به لحظه و تعیین محدوده تردد
🔸 گزارش ارتباطات در کلیه شبکه های مجازی با امکان مسدودسازی
🔸 گزارش وب سایت های بازدید شده و برنامه های مورد استفاده
🔸 و ده ها قابلیت کاربردی دیگر جهت حفظ سلامت خانواده در فضای مجازی

آموزش بک آپ گیری و ریستور کردن در آیفون بدون نیاز به آیتونز

از اولین باری که آیفون خود را راه اندازی می کنید، یک قابلیت پیشرفته در تنظیمات آیفون به صورت خودکار و در پس زمینه به بک آپ گیری از دستگاه می پردازد. حال هرگاه که به وای فای متصل باشید، دستگاه در حال شارژ باشد و صفحه ی گوشی نیز قفل باشد، تصاویر، پیام های متنی، اپلیکیشن ها و هر اطلاعات دیگر شما به صورت کاملاً امن در داخل حساب آی کلود آپلود و ذخیره می گردد. اما اگر این سه شاخص برای مدت ها با همدیگر اتفاق نیافتند و خدای نکرده آیفون شما گم، دزدیده یا شکسته شود آنگاه چیزی جز یک بک آپ قدیمی در آی کلود نخواهید داشت و در نتیجه بسیاری از فایل های رسانه ای، تنظیمات، دیتا و… خود را از دست خواهید داد. تحت این شرایط است که بک آپ گیری دستی ایفای نقش می کند و اهمیت آن مشخص می گردد. بهتر است همواره در اولین فرصت ممکن از اطلاعات آیفون خود بک آپ تهیه کرده تا دیگر بابت از دست دادن آنها نگران نباشید. اما در این مطلب قصد نداریم روش عادی بک آپ گرفتن و سپس ریستور آن را به شما آموزش دهیم بلکه می خواهیم شما را با یک راه بسیار ساده و آسان تر آشنا کنیم که نه نیازی به استفاده از کامپیوتر داشته باشید و نه سرویس آیتونز! همه چیز از داخل آیفون شما صورت می گیرد و خود را از شر دردسرهای همیشگی خلاص خواهید کرد. ادامه مطلب را از دست ندهید.

چه چیزهایی در یک بک آپ آی کلود ذخیره می شود؟

از آنجایی که بک آپ گیری به روش آی کلود اندکی با روش آیتونز تفاوت دارد نیاز است بدانید که از چه نوع اطلاعاتی بک آپ گرفته می شود :

  • تاریخچه خریداری موزیک ها، فیلم ها، برنامه های تلویزیونی، اپلیکیشن ها و کتاب ها
  • تصاویر و ویدیوها (مگر اینکه تنظیمات کتابخانه تصاویر آی کلود فعال باشد، در اینصورت پیش از این هم از تصاویر و ویدیوهای شما بک آپ گرفته شده است)
  • تنظیمات دستگاه
  • دیتای اپلیکیشن ها
  • هوم اسکرین و سازماندهی اپلیکیشن ها
  • آی مسیج، اس ام اس و ام ام اس
  • رینگتون ها
  • ایمیل های صوتی
  • اطلاعات سلامتی
  • پیکربندی هوم کیت (HomeKit)

هر موزیک، اپلیکیشن و سایر فایل های رسانه ای که از آیتونز، اپ استور آی او اس و فروشگاه آی بوکز خریداری نشده باشد در بک آپ آی کلود ذخیره نمی شوند. بنابراین اگر نمی خواهید اینگونه فایل هایتان حذف شوند بهتر است همان روش بک آپ گیری با آیتونز را استفاده کنید.

همچنین توجه داشته باشید برای هر کاری که در این آموزش بدان اشاره می کنیم نیاز به دسترسی اینترنت خواهید داشت پس از اتصال به یک اینترنت وای فای پرسرعت مطمئن شوید.

 

بک آپ گرفتن از آیفون

به ترتیب وارد بخش های Settings و iCloud شده و در داخل لیست بر روی گزینه ی Backup ضربه بزنید. در پایین صفحه تاریخ آخرین بک آپ گرفته شده را مشاهده کنید. برای ادامه ی کار بک آپ گیری دستی بر روی دکمه ی Back Up Now ضربه بزنید.

 

 

با توجه به حجم فایل های شما و سرعت اینترنت مدتی طول می کشد تا کار بک آپ گیری به اتمام برسد. البته در هر زمانی می توانید با ضربه زدن روی دکمه ی Cancel Backup این پردازش را قطع کنید اما چه کاری است!

 

 

بازگردانی (ریستور) یک بک آپ در آیفون

ریستور کردن یک بک آپ آی کلود به اندازه ی کار بالا سر راست و آسان نخواهد بود زیرا که گزینه ای برای این کار در تنظیمات گوشی در نظر گرفته نشده است. برای بازگردانی یک بک آپ نیاز است تا به ریست کردن کل دستگاه بپردازیم. یعنی قرار است تمام محتوای موجود در آیفون شما پاک شود! مشخصاً این کار جز در شرایط خاص و یا خریدن یک آیفون جدید معقول نخواهد بود. البته ممکن هم هست بخواهید آیفون خود را تر و تمیز کنید اما همچنان از اپلیکیشن ها، تصاویر و سایر اطلاعات قدیمی خود بهره ببرید.

برای این کار وارد بخش Settings و سپس General شده و به دنبال گزینه ی Reset بگردید. حال با گزینه های مختلفی مواجه می شوید اما گزینه ای که بدان نیاز دارید Erase All Content and Settings است زیراکه می خواهیم تمام محتوا و تنظیمات آیفون را پاکسازی کنیم. بعد از انتخاب گزینه ی قبلی کد عبور لاک اسکرین خود را وارد کرده (دوبار) و بر روی دکمه ی Erase iPhone ضربه بزنید. اکنون پسورد آی کلود خود را نیز وارد کرده تا پردازش پایان پذیرد.

 

 

اکنون آیفون شما شروع به پاکسازی کامل تمام فایل های رسانه ای، دیتا و تنظیمات خود می کند. حال دستگاه شما مثل روز اولش راه اندازی می شود و اکنون می توانید به سراغ بازگردانی بک آپ بروید. بدین منظور به اینترنت وای فای وصل شده و روی گزینه ی Restore from iCloud Backup در بخش Apps & Data ضربه بزنید و سرانجام اپل آیدی و پسورد آن را وارد کنید.

 

 

 

مشاهده می کنید که لیست بک آپ های شما ظاهر می شود و کافیست روی آخرین مورد ضربه بزنید زیرا که جدیدترین بک آپ تهیه شده است. بعد از انتخاب آن، آیفون شما شروع به بازگردانی اطلاعات می کند.

 

 

وقتیکه کار تمام شد، به حای آپدیت تنظیمات، از شما سوال می شود تا اطلاعات آی کلود خود را وارد کنید. بعد از اتمام این مرحله وارد هوم اسکرین آیفون خود خواهید شد و مشاهده می کنید که تمام اطلاعات بازگردانده شده اند.

مطالب مرتبط با موضوع بالا

چه امتیازی می دهید؟
5 / 5.00
[ 1 رای ]

بیوگرافی پارسا عباسی

ارسال : 535 نوشته

دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر | برنامه نویس جاوا | علاقه مند به حوزه ی تکنولوژی و وب با چندین سال سابقه در زمینه های مختلف وبمستری

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 6 ، در انتظار بررسی : 3
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

مریم ۱ شهریور ۱۳۹۶

سلام.من اکانتمو حذف کردم الان میگه نمیشه چون اکانت زیاد خذف کردی،حالا چکارکنم؟؟؟

امیر محمد ۱ شهریور ۱۳۹۶

سلام
اکانت چی؟

مریم ۲ شهریور ۱۳۹۶

اکانت تلگرام

امیر محمد ۲ شهریور ۱۳۹۶

اهان.
چون توی پست آیتونز اپل دیدگاه داده بودید..سر در گم شدم.

منظورتون اینه که موقع ساخت اکانت جدیدی ارور میده؟
http://tarfandha.net/fix-phone-number-flood-error-in-telegram/

اگر هم موقع دیلیت اکانت میگه زیاد تلاش کردید باید ۲۴ ساعت صبر کنید

مریم ۲ شهریور ۱۳۹۶

بله.میگه چون اخیرا اکانت خودراحذف کردید دیگه نمیتونید اکانت داشته باشید.چندروز دیگر امتحان کنید

امیر محمد ۲ شهریور ۱۳۹۶

همون آموزشی که خدمتتون دادم رو انجام بدید/
معمولا سه هفته طول میکشه تا آزاد بشه
یا اینکه باید تغییر شماره بدی