صباویژن

مدیریت خانواده

اولين سامانه مديريت خانواده و مراقبت از خانواده در فضاي مجازی در ايران
⇐ موقعيت و مکان يابي لحظه اي و رديابي
⇐مدیریت مخاطبين، تماس ها و پيامک ها
⇐ گزارش عملکرد در شبکه هاي اجتماعی فيسبوک، اينستاگرام، لاين و ...
⇐ نظارت و کنترل چت ها در مسنجر های تلگرام، واتس اپ، وايبر، اسکايپ و ...
⇐ مديريت دسترسی به وب سايتها و صفحات بازديد شده در اينترنت و ...
⇐ با مجوز رسمی به شماره 20117799 از مرکز رسانه های دیجیتال فرهنگ و ارشاد
⇐ و ده ها قابليت کاربردي ديگر به همراه تست 48 ساعته رايگان !

facebook

در حال حاضر فیسبوک یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین شبکه ی اجتماعی در دنیا است که از سال 2004 (سال تاسیس) تا به امروز دارای بیش از 1 میلیارد کاربر بوده و از این حیث پرجمعیت ترین شبکه اجتماعی دنیا می باشد. در حال حاضر شما می توانید فیسبوک را بر روی تمامی دستگاه ها و سیستم عامل ها استفاده کنید.

اما در صورتی که مدت زمان زیادی را با فیسبوک صرف می کنید یا اینکه دوست ندارید اطلاعات شخصی خود را در اختیار یک سایت مانند فیسبوک بگذارید، می توانید حساب کاربری یا همون اکانت فیسبوک خود را به صورت دائمی و بدون بازگشت حذف نمایید.

در ترفند امروز تصمیم داریم نحوه حذف دائمی و بدون بازگشت اکانت فیسبوک را به صورت تصویری و همراه با عکس خدمت شما کاربران سایت ترفندها آموزش دهیم.

 

 

 

نکات قابل توجه برای حذف اکانت فیسبوک

  • عمل حذف اکانت با غیر فعال کردن (Deactive) تفاوت دارد. با استفاده از این آموزش حساب کاربری فیسبوک شما برای همیشه حذف خواهد شد!
  • پس از حذف دائمی اکانت، تمامی پست های شما که شامل متن، عکس، ویدئو و … هستند به علاوه ی کامنت هایی که گذاشتید به صورت کامل حذف خواهند شد.
  • در صورتی که اکانت خود را به صورت دائمی حذف کرده اید تا 14 روز.پس از حذف فرصت دارید تا وارد اکانت خود شده و عملیات حذف اکانت را لغو کنید.

 

آموزش حذف دائمی اکانت فیسبوک – Facebook

مرحله اول: برای حذف دائمی اکانت ابتدا به آدرس زیر مراجعه کنید:

https://www.facebook.com/help/delete_account

 

مرحله دوم: در صورتی که از قبل وارد فیسبوک نشده باشید نیاز است که وارد اکانت خود شوید.

برای این منظور ایمیل و رمز عبور خود را وارد نموده و سپس روی Log in کلیک کنید.

 

facebook_delete_acc_1

 

مرحله سوم: در تصویر زیر فیسبوک توضیحاتی را در رابطه با حذف اکانت خدمت شما مطرح می کند. در صورتی که از حذف اکانت خود مطمئن هستید روی گزینه Delete Account کلیک کنید.

 

facebook_delete_acc_2

 

مرحله چهارم: اکنون یک پنجره پاپ آپ برای شما باز خواهد شد. در کادر بالا رمز عبور فیسبوک خود را وارد کرده و در کادر پایین تر تصویر امنیتی نمایش داده شده را وارد کنید.

در آخر روی گزینه Ok کلیک نمایید.

 

facebook_delete_acc_3

 

مرحله پنجم: پس از موفقیت آمیز بودن حذف اکانت فیسبوک با تصویر زیر مواجه می شوید. بر روی Ok کلیک کنید.

در صورتی که تا 14 روز وارد حساب فیسبوک خود نشوید، اکانت شما به صورت کامل حذف خواهد شد!

 

facebook_delete_acc_4

 

دیدگاه شما چیست؟ نظر خود را در مورد این ترفند برای ما ارسال کنید!

مطالب مرتبط با موضوع بالا

چه امتیازی می دهید؟
5 / 4.33
[ 6 رای ]

بیوگرافی امیر محمد

ارسال : 806 نوشته

امیر محمد شاه حسینی هستم. موسس و بنیانگذار وب سایت تخصصی ترفندها. در رشته‌ی مهندسی سازه تحصیل کرده ام و بی حد و مرز به تکنولوژی علاقه مندم!

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 2 ، در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

sana ۱۳ فروردین ۱۳۹۶

سلام, اول ممنون برای مطالب مفیدتون,
من تقریبا ۱۶ روز پیش اکاونت فیسبوکم رو به این روش که شما فرمودین دی اکتیو کردم و اصلا هم از اون موقع وارد اکاونتم نشدم, ولی باز هم اعلان های از طرف فیس بوک وارد جیمیلم میشه,,, اینکه مثلا چند نفر پست هام رو لایک کردن یا پیغام جدیدی دریافت کردم,, . آیا اکاونتم هنوز موجوده یا حذف شده ؟

امیر محمد ۱۳ فروردین ۱۳۹۶

هنوز موجود