چگونه فقط به دوستان خود اجازه ی ارتباط در اسنپ چت بدهید؟

به صورت پیش فرض اسنپ چت به تمام کاربرانی که شما را اضافه کرده باشند اجازه می دهد تا برایتان اسنپ ارسال کنند که همانطور مشخص است چنین چیزی زیاد جالب و ایده آل به نظر نمی رسد. اگر دوست نداشته باشید که از غریبه ها پیام دریافت کنید چطور؟ باید قید اسنپ چت و ویژگی های منحصر به فرد آن را بزنید؟ مطمئناً این سرویس اجتماعی برای اینجایش هم چاره ای اندیشیده است. خوشبختانه شما قادر خواهید بود از طریق تنظیمات اسنپ چت، امکان برقراری ارتباط توسط افراد ناشناس را غیر فعال کرده و اسنپ ها، تماس ها، چت ها و سایر موارد مربوطه را تنها به دوستان خود محدود نمایید. در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید تا شما را با نحوه ی این کار آشنا کنیم.

 

اپلیکیشن اسنپ چت را باز کرده و در صفحه ی دوربین، انگشت خود را به سمت بالا بکشید. جهت رجوع به بخش تنظیمات اسنپ چت بر روی آیکون چرخ دنده در گوشه ی بالا سمت راست صفحه ضربه بزنید.

 

 

هم اکنون به دنبال قسمت Who Can گشته و در زیر آن بر روی گزینه ی Contact Me ضربه بزنید.

 

 

اکنون کافیست گزینه ی Everyone را به My Friends تغییر دهید.

 

 

کار تمام شده است و می توانید از قسمت تنظیمات بیرون رفته و به ادامه ی کار با این شبکه اجتماعی خلاق و نوآور بپردازید. با اعمال این تنظیمات دیگر هر غریبه ی اینترنتی قادر به گفتگو و برقراری ارتباط با شما نخواهد بود. امیدوارم که از این آموزش مختصر اما بسیار مفید لذت برده باشید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 98
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام